Om oss

TradingPartner AS er en samarbeidspartner for reklamebyråer og profilfirmaer. Selskapet har et meget godt leverandørnettverk. Vi har den samme gode innkjøpsprisen som større konkurrenter, samtidig som kostnadsdelen er mye lavere. TradingPartner AS er tilknyttet aktører innen transport (båt og fly) som er meget profesjonelle og konkurransedyktige.

TradingPartner AS 
har hovedvekt på spesialproduksjoner og import av profilartikler direkte fra Østen i alle former og antall. Vi leverer klær fra mange forskjellige brands via vår samarbeidspartner, som er distributør og har eget trykkeri, og er en av de største og beste aktørene i Europa. TradingPartner AS har også god erfaring med spesialproduksjoner av klær og tekstiler, hovedsakelig fra våre produsenter i Tyrkia.

TradingPartner AS  har som mål å skille seg ut ved å være lidenskapelig opptatt av at kunden er 100 % fornøyd. Vi skal også være den aktøren som kundene kontakter uansett hvor spesiell forespørselen  er og vi er kjent for å ha en høy gjennomføringsevne.

TradingPartner er meget opptatt av tillit. Kundene skal vite at man alltid blir ivaretatt, uansett hvor stor eller liten ordren er.
Kopia IMG_1756